Gjuhet
1

ZEITGARD
Cleansing

Menaxhimi efektiv anti-age fillon me një pastrim të thellë.

Informacion
ZEITGARD Cleansing
Hapi 1 Cleansing

Parapërgatitje për Pastrimin e Fytyrës

Lëkurë e pastër është hapi i pare për një pamje më rinore dhe të freskët. ZEITGARD Sistemi i Pastrimit është fillimi i ZEITGARD Menaxhimi inovativ Anti-Age.

Pastrim Efektiv i Lëkurës

Pastrimi i thellë i lëkurës largon njollat në mënyrë më efektive se pastrimi tradicional. Lëkura juaj do përkëdhelet nga efekti i butë i masazhit.
 
ZEITGRAD CLeansing Video
ZEITGARD CLeansing Model Device

Produkte Inovative Pastrimi

Produkte të avancuara, inovative pastrimi e çojnë pastrimin e fytyrës në tjetër nivel dhe e përgatisin atë për hapin e dytë të përkujdesjes.


Blej
ZEITGARD Cleansing Device
 • Pastrim i Butë dhe Gjallërues i Fytyrës

  Fijet rrotulluese të furçës largojnë njollat e vështira të lëkurës dhe papastërtitë të cilat mbërthehen në një lloj “rrjete” që krijohet. Pastrimi shkon thellë deri në pore, por vazhdon të jetë e butë, falë fijeve të buta me majë të rrumbullakosur.

 • Pastrim Efektiv për Rezultate Optimale

  Furça inovative e pastrimit të fytyrës largon make-up-in dhe papastërti të tjera deri në 10 herë në mënyrë efektive se pastrimi manual i fytyrës*, pa dëmtuar lëkurën. Duke aplikuar furçën e pastrimit për 20 sekonda në çdo zone të fytyrës arrihet një pastrim i përsosur.

 • Përgatitje e përsosur për hapa të mëtejshëm përkujdesje

  Falë largimit optimal të mbetjeve kozmetike dhe papastërtive produktet e kujdesit të lëkurës depërtojnë thellë në lëkurë. Përbërësit aktivë të vlefshëm tashmë mund të veprojnë në mënyrë objektive.

 • Top – Class Higjenë Unike

  Fije furçe me majë të rrumbullakët të zhvilluara për të qëndruar higjenike deri në tre muaj falë përbërësve aktivë të Microsilver BG™. Përbërësit aktivë formojnë një mburojë efektive duke reduktuar bakteriet dhe duke parandaluar rikrijimin e tyre.

 • Efekt Ushqyes për Lëkurë të Përsosur

  Pastrimi profesional i lëkurës siguron një pamje të pastër dhe lë një ndjesi të freskët në lëkurë. Pas trajtimit lëkura është e butë, rrezatuese.

 • Pamje më e freskët falë një masazhi të butë

  Die Kombination aus porentiefer Hautreinigung und sanftem Massageeffekt ist pure Wellness für die Gesichtshaut. Die Blutzirkulation wird angeregt und das Bindegewebe stimuliert. Der Teint wirkt frischer und rosiger.

*Studimet shkencore janë kryer nga instituti i mirënjohur Dermatest GmbH.

Anti-Age

Pastrimi i përsosur i lëkurës është hapi i parë për një lëkurë më rinore dhe të butë.Gjatë trajtimit të mëtejshëm anti-age ju luftoni plakjen e lëkurës me ZEITGARD Sistemi Anti-Age inovativ.


Anti-Age System
ZEITGARD 2