Gjuhet
3

ZEITGARD
Care

Lëkurë e butë dhe e njëtrajtshme kërkon një Sistem Përkujdesje individual.

Informacion
ZEITGARD Cleansing
Hapi 3 Care

Finalizimi i Kujdesit të Lëkurës

Lëkurë e butë dhe e njëtrajtshme kërkon një Sistem Përkujdesje individual. ZEITGARD Sistemi i Përkujdesjes ushqen çdo lloj lëkure dhe me rezultate afatgjata.

Përkëdhelje për Lëkurën Tuaj

përkëdhel lëkurën me përmbajtje të butë dhe me përbërës të cilësisë së lartë.
ZEITGRAD CLeansing Video
ZEITGARD CLeansing Model Device

Linjë Përkujdesje për Çdo Situatë

Produktet inovative të përkujdesjes veprojnë si një shatërvan rinire për lëkurën tuaj. Ato parandalojnë plakjen e parakohshme të lëkurës, zbusin rrudhat dhe rigjallërojnë lëkurën. Një përfundim i përsosur për një lëkurë më rinore dhe rezultate afatgjata.


Blej
ZEITGARD Cleansing Device
 • Mbështetje efektive dhe e vazhdueshme e kujdesit të fytyrës

  Mbëshetja e duhur për çdo lloj situate. Nga një “rigjenerim” i shpejtë për shkak të lëkurës së tendosur, në mbrojtjen efektive nga rrezet UV në ditët me diell, deri në zbutjen e rrudhave gjatë natës. Çdo mundësi që shfrytëzoni, ju bëni diçka të mirë për lëkurën tuaj!

 • Përmbushja e një Menaxhimi Gjithëpërfshirës Anti-Age

  Pastrim inovativ i fytyrës dhe anti-aging profesional janë baza kundër plakjes së lëkurës, e cila do të plotësohet me kujdesin efektiv të lëkurës. Me tre hapa të thjeshtë ju do të arrini rezultate të dukshme dhe të qëndrueshme.

 • Kujdes Rigjenerues për Çdo Lloj Lëkure

  Kujdesi i duhur për fytyrën pavarësisht moshës, gjinisë dhe llojit të lëkurës. Nëse doni të zbusni rrudhat, parandaloni plakjen e lëkurës, ose të mbroni lëkurën tuaj nga dielli.

 • Përbërës të cilësisë së lartë për efekt optimal

  Linja përkujdesje të zhvilluara me bazë mëndafshi, ari dhe diamante janë një veçori unike nga LR në kujdesin e fytyrës. Përbërësit premium punojnë në mënyrë efektive kundër krijimit të rrudhave, parandalojnë plakjen e parakohshme dhe çojnë në pamje rrezatuese.

 • Formula inovative me amino acide thelbësore

  Të gjitha produktet e kujdesit të fytyrës të ZEITGARD Sistemi i Përkujdesjes përmbajnë amino acide thelbësore. Ato mbështesin menaxhimin e hidratimit të brendshëm të lëkurës dhe e bëjnë atë të duket më gjallëruese dhe rinore.

 • Produkte përkujdesje të balancuara për çdo njeri

  Krem i butë, krem për sytë, serume të ndryshme. ZEITGARD Sistemi i Përkujdesjes furnizon lëkurën me gjithçka i nevojitet. Të gjitha nga një burim i vetëm.

*Studimet shkencore u zhvilluan nga Instituti i mirënjohur Dermatest GmbH.