Gjuhet
2

ZEITGARD
Anti-Age

Pas një pastrimi të thellë vijoni me ZEITGARD 2 për hapin e rradhës, për një lëkurë më të butë dhe dukshëm më rinore.

Informacion
ZEITGARD Cleansing
Hapi 2 Anti-Age

Trajtime Speciale kundër Plakjes së Lëkurës

Rrudhat në një lëkurë rinore nuk shkojnë. Hapi i dytë është një trajtim sistematik i rrudhave dhe enjtjeve – me rezultate të menjëhershme dhe te dukshme.

Teknologji Inovative për Lëkurë të Bukur

Një trajtim me ngrohje / ftohje i testuar dermatologjikisht i cili lufton plakjen e lëkurës dhe zbut dukshëm rrudhat.
 
ZEITGRAD CLeansing Video
ZEITGARD CLeansing Model Device

Për bukuri në thellësi

Falë trajtimit termik, përbërësit aktivë anti-aging mund të depërtojnë thellë në strukturën e lëkurës dhe të shpalosin të gjithë efektin e tyre.


Blej
ZEITGARD Cleansing Device
 • Rrudha më të Buta dhe Pamje dukshëm më Rinore

  Trajtimi me ngrohje / ftohje në kombinim me funksionin masazhues ndihmon në mbushjen e rrudhave dhe terheqjen e lëkurës. Lëkura duket më e butë, rinore dhe më e freskët se para aplikimit.

 • Më shumë freski për një Lëkurë më Rinore në zonën rreth Syve

  Një serum efektiv për sytë furnizon lëkurën delikate rreth syve me hidratim dhe nxit rigjenerimin e lëkurës. Rrudhat e vogla janë më të buta se më parë.*

 • Rigjallërim i strukturës së lëkurës që nga pikënisja

  Me trajtimin me ngrohje / me ftohje përbërësit aktivë anti-aging futen dhe përthithen në mënyrë efektive nga lëkura. Përbërësit aktivë mund të shpalosin potencialin nga brenda.

 • Stimulimi i Shtresave të Lëkurës

  Falë dridhjes, përbërësit e kujdesit do të futen më thellë në shtresat e lëkurës dhe shpërndahet në mënyrë optimale. Për më tepër, nxitet përthithja e përbërësve aktivë.

 • Rezultate të dukshme të menjëhershme

  Teknologjia profesionale dhe kujdesi intensiv i përshtatur në mënyrë të përsosur çojnë në rezultate të dukshme dhe që ndjehen. Kjo konfirmohet nga 80% e përdoruesve.*

 • Reduktim i enjtjes së lëkurës

  Bashkëveprimi i trajtimit të ngrohtë / të ftohtë stimulon lëkurën dhe indet të relaksohen ose të kontraktohen. Pra, lëngjet e tepërta mund të largohen falë stimulimit të lëkurës.

*Studimet shkencore u zhvilluan nga Instituti i mirënjohur Dermatest GmbH.

Care

Duke përdorur ZEITGARD 2 ju keni plotësuar me sukses hapin e dytë të programit tuaj anti-aging. Tani ju mund të përkëdhelni lëkurën tuaj me produkte të çmuara kujdesi.


ZEITGARD Care
Linjë Përkujdesje